Espresso-matkamuki eroaa tavallisesta espressokupista useissa menetelmissä. Perinteinen espressokoukku voisi olla muotoiltu lasista, muovista tai keraamisesta.

Jotkut ihmiset käyttävät mugs keittoon eikä vain juomia. Jos tämä todella on sinun tarkoitus, osta muki laajemmilla suuilla, jotta voit siemailla helposti pienen lusikan avulla.

Ensinnäkin, on todella tärkeää, että sinä henkilökohtaisesti sisällytät yrityksesi tunnisteen ja symbolin lomamukiin. Tämä on ratkaisevaa pääasiassa siksi, että on selvää, että monet miehet ja naiset näyttävät usein varmaisen kohteen 1 sanamuodosta toisin kuin muotoilu ja jopa kuvat. Siksi, kun kaikki yrityksen tunnistetiedot on painettu mukavasti lomamukeille mielikuvituksellisella tavalla, vastaanottajasi muistetaan jatkuvasti yrityksestä, koska he saattavat työskennellä lomamukeilla suurimman osan ajasta, kun he kiertävät ainutlaatuisissa paikoissa .

Kun olet halunnut parhaan loma-mukin, joka sopii omiin makusi ja edellytyksiisi, varmista, että saat hoitoa sen päivittäiseen elämään. Sen sijaan astianpesukoneen yeti products levittäminen pese se korvikkeena. Astianpesukoneessa ajoittain saippuan jäämät jäävät joko kannen käsittelemiseen itse tai matkamurilla. Varmista siis, että huuhtele mukulasi kokonaan, kun peset sitä, jotta estät alkoholin epämiellyttävän tyylin.

Ruostumaton teräs ei myöskään tule värjäytymään yksinkertaisesti. Toisin kuin muovilla, noin ajasta, se kuluu huomattavasti nopeammin ja lisäksi se värjätään nopeammin juomassa. Ruostumaton teräs on paljon vähemmän monimutkainen puhdistaa eikä värjää. Ainoastaan ​​edullisempi syy, harkitse tätä - muovimukilla on muovinen vuoraus, joka ympärillä absorboi nestettä. Tämä voi parantaa tai muuttaa tyyliä juomasta enemmän aikaa kuin vain resoluutio on investoida ylimääräinen muki. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukit kuluvat enemmän aikaa ja eivät ime nestettä.

Ihmiset juovat runsaasti juomia koko työpäivän ajan, ja kun heillä on mukit, he luottavat epäilemättä heihin ja tarkastelevat logonsa tuhansia kertoja yhden päivän aikana, tämä voi varmasti olla painettu mieleen ja sydämiin, ja tunnustusta. Kun yrityksesi säilyttää usein katuja yeti sale paljastaen ja osallistuu messuihin ja yleissopimuksiin, laita rahaa useisiin matkamukiin, joiden avulla voit mennä kanssasi ja toimittaa sen asiakkaille, asiakkaille, työntekijöille ja kaikille nykyisille osapuolille.

Henkilökohtaiset loma-mugit, joissa on laukauksia, tekevät myös loistavia suosiot häät, bachelorette -tapahtumien ja monissa tapauksissa vauvasi alun perin syntymäpäivänä. Ota valokuva vauvasta ja tulosta se näihin mukiin ja tarjoa sitä suosikkiasi kotitalousasiakkaillesi, etenkin isovanhemmille, jotka haluaisivat etsiä nälkästään valokuvassa vaikka siemaillen toistensa kanssa kuppi espressosta tai sizzling-kaakaosta.

Loma-mugit sopivat myös piknikille. Heiluttaminen puun alla terävästä tuulesta tai väsyneenä nurmikolle, he voisivat olla varma, että olet kuuma keitto - ja riippumatta kääpiöstä, joka haluaa kuluttaa keittoa kupista? - tai virkistävä limonadi on oikeassa lämpötilassa. Ja se pitää olla niin.

Kun kommentit ovat myönteisiä, voi olla epätosi. Tee vähän tutkimusta tai ota yhteyttä yritykseen tuottamaan kysyttävää, ennen kuin ostat matkalipun erityisesti silloin, kun järjestelmä ostaa useita espresso matkaluukkuja.